C-Cinema klantenservice

Praktische informatie

Bekijk de veelgestelde vragen aan C-Cinema. Misschien zit het antwoord op uw vraag er al tussen. Wij hebben in ieder geval de meest voorkomende voor u op een rijtje gezet.

Veelgestelde vragen

Alleen in bioscoop City Roosendaal zit een pauze in de film. C-Cinema Bergen op Zoom en C-Cinema Etten-Leur hebben Service aan de stoel. Er zit dus geen onderbreking in de film.

C-Cinema werkt met het 3D systeem van Real-D. Bij de ticketkassa of bij het ticketcontrole punt krijgt u een bril mee. Na de film de bril graag inleveren.

U kunt betalen via iDeal.

Annuleren van gekochte tickets is helaas niet mogelijk. Mocht u de gekochte tickets willen wijzigen dan kan dit alleen via de ticketkassa van de bioscoop. Als de voorstelling al plaatsgevonden heeft, is het niet mogelijk om de tickets te wijzigen naar een andere voorstelling. Retour van het aankoop bedrag is niet mogelijk.

Ja, u kunt de Nationale Bioscoopbon (pas) inleveren bij de ticketkassa van alle C-Cinema bioscopen. Let op dat de oude papieren versie van de Nationale Bioscoopbon verlopen is en dus niet meer geldig is. Op bioscoopbon.nl kunt u het saldo van het digitale pasje van de Nationale Bioscoopbon checken.

Jazeker, erg leuk om iemand een Nationale Bioscoopbon als cadeau te geven! Deze pasjes kun u opwaarderen met een bedrag van minimaal € 7,50 tot maximaal € 150,-. Ook kunt u zelf een ontwerp maken op bioscoopbon.nl

Ja, de CJP/Cultuurjongerenpas is geldig van maandag t/m donderdag met uitzondering van de vakanties. De CJP/Cultuurjongeren pas is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties, evenementen, besloten voorstellingen of andere speciale voorstellingen. Met de CJP/Cultuurjongerenpas krijgt u € 1,50 korting. Voor meer informatie kijk op cjp.nl

Ja, deze bon is geldig van maandag t/m donderdag en is in te wisselen voor een gratis kaartje (excl. 3D toeslag). Deze bon is niet geldig tijdens feestdagen en kerstvakantie.

- Kijkwijzer 16 jaar: Geen toegang voor personen onder de 16 jaar. Ook niet onder begeleiding/toestemming van een volwassenen of ouders/verzorgers.
- Kijkwijzer 12 jaar: Kinderen jonger dan 12 jaar worden niet toegelaten zonder begeleiding van een volwassene. Kinderen jonger dan 12 jaar onder begeleiding van een volwassene worden wel toegelaten.
-Kijkwijzer AL, 6, 9: Iedereen wordt toegelaten.

Wij hanteren de regels van Nicam in de Kijkwijzer. Deze regels zijn vastgelegd in het Wetboek van Strafrecht artikel 240a. Vanwege deze regelgeving kan er om legitimatie gevraagd worden door onze medewerkers. Wilt of kan u uzelf niet legitimeren of voldoet u niet aan de regelgeving dan zal de toegang worden geweigerd. In deze situatie vind geen restitutie of vergoeding plaats. U kunt meer informatie vinden op kijkwijzer.nl

Wekelijks wordt de nieuwe speelweek op maandag bekent gemaakt. Er wordt gekeken naar de bezoekers van de week ervoor om zo het nieuwe programma samen te stellen. Een speelweek begint op donderdag en loopt af op woensdag. Er kan afgeweken worden met feestdagen en kerstperiode. Bij sommige speciale voorstellingen kan het zijn dat de programmering eerder bekent zijn.

Bij C-Cinema Bergen op Zoom en C-Cinema Etten-Leur kunt u zelf stoelplaatsen uitkiezen. U krijgt zelf de beste stoelplaatsen toegewezen en als u ergens anders wilt zitten kunt u dit veranderen.

- De bioscoop behoudt zich het recht om de plaatsen minimaal te wijzigen.
- Let op welke plaats keuze u neemt. De eerste rij betekent dat u dicht bij het scherm zit. Terwijl achter aan de betere plekken zijn.

Bij C-Cinema Roosendaal kunt u niet zelf stoelplaatsen uitkiezen vanwege dat er geen nummering op de stoelen aanwezig is. Hier hanteren wij vrije inloop. Dit betekent dat als je als eerste binnen komt in de zaal dat je als eerste een plaats kan kiezen.

Algemene informatie

C-Cinema B.V.
Brugstraat 48
4701 LJ Roosendaal
[email protected]

C-Cinema Roosendaal (City)
Bezoek adres:
Lyceumlaan 8
4702 XG Roosendaal
Tel: 0165-534503
[email protected]

C-Cinema Bergen op Zoom (Kiek in de Pot)
Burgermeester van de Laarstraat 25
4615 PB Bergen op Zoom
Tel: 0164-254886
[email protected]

C-Cinema Etten-Leur (Cine-Service)
Binnentuin 2
4873 BT Etten-Leur
Tel: 076-5010167
[email protected]

De social-media kanalen van C-Cinema:
Facebook
Twitter

Bij een service bioscoop kunt u in de zaal hapjes en drankjes bestellen doormiddel van een knopje. De zalen zijn speciaal ingericht op deze service. Als u op het knopje drukt, komt er een medewerker langs waarbij u een bestelling kunt plaatsen. U rekent gelijk af en de bestelling wordt gebracht.

Klantenservice

C-Cinema

Contactgegevens

0165-534503

* Geen telefonische ticketverkoop